Onze Belevingen

Iedere dag op kamp schrijven we een stukje op de site om jullie op de hoogte te houden van wat we doen. Meestal gebeurt dit in de nacht, dus bij zonsopgang kan je lekker meelezen.


 

Dinsdag 23 juli

 

De dagleiding dilemma dinsdag is vandaag van start gegaan. Bij het gaan van de wekker deed werd er voorzichtig een hoofd om het hoekje van de deur gedaan. Helaas, het regende best hard. En ga je dan wel of niet de ochtendgymnastiek door laten gaan. Allemaal natte pyjama's leek ons niet praktisch, dus we bewaren hem voor verderop in de week.

Maandag 22 juli

 

De maandag is aangebroken! Er heerst een mysterieuze sfeer in het kamphuis vandaag. Leiding is heel alert, ze zien alles, letten extra goed op. Wat is er toch aan de hand. Zo was de koelkast opeens vast getyript, iemand saboteert de boel...

Na het ontbijt was het kampwinkeltje voor het eerst open, nou, dat betekent natuurlijk feest!

Zondag 21 juli

 

Gisterenavond was het nog lang onrustig in het kamphuis. Rond een uur of een lagen de meeste kinderen toch wel van wat nachtrust te genieten in de toch wel warme slaapzalen. 

Wakker worden ging gepaard met gezang van leiding, want Hannah-Lisa was vandaag jarig.Een grote 9 pronkte boven haar stoel.

Zaterdag 20 juli

 

Het is vandaag zaterdag 20 juli, tijd voor weer een nieuw KidZSKamp. Voor de 46ste keer organiseren we een kamp. Dit jaar zullen we 88 kinderen, samen met 28 leiding, een gezellige week laten beleven.

Net als de kinderen keek ook de leiding weer uit naar een kampweek!