Het Kamphuis

Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer naar 't Kuijpershoefke in het prachtige Loon op Zand. Het kamphuis ligt op 5 minuten lopen van het bos. Binnen dit bos is een privébos van 't Kuijpershoefke, waar we veel spellen zullen gaan spelen. Ietsje verder lopen is het naar de Loonse en Drunense duinen, waar het voor de kinderen heerlijk vertoeven is. Als we de andere kant op lopen zijn we binnen 5 minuten in het dorp, wat uitstekend geschikt is voor een vossenjacht.

Bij het kamphuis zelf is een grote speeltuin, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op het grote veld wordt vaak een balletje getrapt. Ook wordt het vaak gebruikt voor onze spellen. Op het plein kunnen de kinderen op de picknickbanken heerlijk uitrusten van alle vermoeienissen die ze hebben meegemaakt of gewoon lekker met de konijntjes knuffelen. 's ochtends en 's avonds beginnen en eindigen we de dag hier met het hijsen en strijken van de vlag.

Binnen is een grote zaal waar we altijd met z'n allen eten, dagopeningen en dagsluitingen houden en waar we de bonte avond vieren. Ook zijn er 4 grote slaapzalen waar de kinderen met hun groepsgenootjes uiteraard (niet) slapen.


Kampeerboerderij 't Kuijpershoefke
Land van Kleef 6a
5175 BT Loon op Zand